Despre noi

De-a lungul timpului ai primit multe invitatii la nuntile prietenilor sau cunoscutilor tai si cu siguranta te-ai intrebat: „De ce aproape toate urmaresc acelasi tipar?”.
Si noi ne-am pus aceasta intrebare atunci cand ne planuiam propria nunta.
Am incercat sa gasim ceva diferit, care sa ne reprezinte si care sa ramana fidel cromaticii alese pentru cea mai frumoasa zi din viata noastra.
Cum n-am gasit nimic care sa se apropie macar de ceea ce ne doream, am decis sa incercam sa realizam singuri invitatia ideala. Si, cu putin ajutor din partea unei prietene am reusit…am creat cea mai frumoasa invitatie pe care o vazusem pana atunci…si asta pentru ca era diferita, eleganta si vesela in acelasi timp …
Tot atunci am descoperit pasiunea pentru creatiile manuale si am decis sa dam frau liber imaginatiei, iar de acest lucru sa beneficieze si alte cupluri.
Stim ca ziua nuntii este una dintre cele mai importante din viata ta si intelegem ca invitatiile sunt cele care ofera oaspetilor tai primele impresii despre evenimentul mult asteptat.
Acum ai decis sa faci pasul cel mare si deja ai cercetat toate magazinele de accesorii pentru nunta, dar inca nu ai gasit invitatia care sa te faca sa exclami: „Asta e!!!”.
Este adevarat ca alegerea invitatiei reprezinta o decizie dificila. Exista sute de modele vandute online sau direct in magazine. Insa, daca esti in cautarea unei invitatii speciale, ai venit unde trebuie. Invitatii tai vor aprecia cu siguranta design-ul chic si deosebit.

 

6 comentarii (+add yours?)

  1. ioa
    feb. 11, 2010 @ 18:23:00

    si mare dreptate aveti….eu am gasit la voi ceea ce cautam, si ma bucur nespus de acest lucru. toata lumea ne-a admirat invitatiile…si sunt fix asa…imbinarea perfecta intre elegant si funny! noi, Codrin si Ioana, va multumim din suflet!

    Apreciază

    Răspunde

  2. Andreea
    apr. 04, 2012 @ 16:27:57

    se pot primi mostre de invitatii?

    Apreciază

    Răspunde

  3. pisaru cristina
    apr. 06, 2012 @ 14:42:39

    Buna ziua,

    Caut cutiute marturii ca pe linkul :Cutiute marturii nunta Simfonia Toamnei
    http://accesoriidenunta.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=45_48&products_id=157
    Ati putea realiza asa ceva?

    Multumesc!

    Apreciază

    Răspunde

  4. Tania si Akex
    apr. 22, 2012 @ 13:57:20

    care este pretul pentru o mostra? ne`ar interesa modelul de la invitatii de toamna – Golden romance

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu