Călătoriile, o tema frumoasă pentru o nuntă modernă

Va place sa calatoriti? Atunci ce-ar fi sa alegeti pentru nunta voastra o tema care sa reflecte acest hobby al vostru – calatoriile.

Este cu certitudine o tema extrema de ofertanta, asa ca lasati-va imaginatia sa zboare!

Cum ati putea transpune aceasta tema in decorul nuntii voastre? Iata cateva idei.

  • Alegeti invitatii care pot fi sub forma de bilet de avion sau de carti postale cu timbre reale sau doar imprimate. De asemenea, invitatia poate sa aiba un design care sa duca cu gandul la o tara sau la un oras ori poate avea un element care sa fie reprezentativ pentru o calatorie: un geamantan, un avion, o busola, etc.

Nunta tematica_Calatorii

  • Numerele de masa pot fi reprezentate de carti postale cu imagini din diverse orase sau de cladiri reprezentative pentru un anumit oras. Cum ti s-ar parea niste mici avioane (de hartie sau lemn) pe care sa scrie numele unei tari sau chiar fotografii cu voi facute in diverse orase?
  • In loc de aranjamente florale poti avea mici globuri pamantesti sau buchete de flori asezate in mici valize decorative.
  • Marturiile are putea fi mici busole, aparate foto de unica folosinta sau magneti reprezentand personaje sau obiective turistice din orasele voastre preferate.
  • Catalogul cu asezarea invitatilor la mese poate fi realizat sub forma unei harti.
  • Meniul poate fi sa cuprinda si un element adaptat traditiei culinare din respective tara.
  • Tortul poate fi realizat din mai multe geamantane asezate unul peste celalalt, poate fi decorat cu timbre comestibile sau poate avea un mic glob pamanetsc in varf. Cred ca ar ramane clar in amintirea invitatior un tort pe care ar fi aplicate harti din martipan reprezentand fiecare tara pe care ati vizitat-o.

Imi vin in minte multe lucruri care se pot face pornind de la aceasta tema. Revin in zilele urmatoare cu cateva modele de invitatii, numere de masa si place card-uri care sa exemplifice ceea ce putem noi crea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: