Verdele mentă (Lucite Green), o culoare în trend în primavara 2015

Pantone a lansat culorile in trend pentru primavara anului 2015. Sunt culori in tonuri calde, inspirate de natura. Sunt multe nuante de albastru si verde, precum si tonuri neutre care trimit cu gandul la rustic. Bineinteles ca exista si accente mai puternice de culoare cum ar fi Tangerine (culoarea mandarinei), Strawberry Ice sau Custard.

Una dintre culorile primaverii este verdele menta (Pantone – Lucite Green). Este o culoare fresh, ce poate fi folosita atat pentru nuntile clasice, elegante, cat si pentru cele inspirate, mai degraba, din natura.

Poate fi combinat cu multe culori pastelate (roz, galben, piersica, lila), rezultatul fiind un look natural si proaspat. De asemenea, pot fi realizate combinatii senzationale cu corai sau mov.

Daca vrei sa obtii o atmosfera romantica, combina auriul cu verdele menta atat pentru invitatii, cat si pentru rochiile domnisoarelor de onoare sau pentru tort.

O persoana indrazneata poate alege sa asorteze rochiei de mireasa o pereche de sandale de culoare verde menta, in timp ce mirele poate purta vesta si/sau lavaliera in aceeasi culoare.

Verdele menta poate fi folosit in multe combinatii de culori, trebuie doar sa-ti lasi imaginatia sa zburde.

Mai jos, am realizat cateva combinatii care te pot inspira:

  • Verde menta (Lucite Green) – Scuba Blue – Gri (Glacier Gray) – o combinatie excelenta pentru aceasta primavara intre verdele fresh, albastrul revigorant si clasicul gri;
  • Strawberry Ice – Verde menta (Lucite Green) – Toasted Almond – pentru miresele mai indraznete, Verdele menta si Strawberry Ice sunt o combinatie excelenta, completata perfect de tonurile calde si neutre de Toasted Almond;
  • Lila (Lavender Herb) – Titanium – Verde Menta – o combinatie intriganta intre Lila – culoare cu personalitate, Verde menta – culoare proaspata si Titanium – culoare clasica si puternica.

Culorile anului 2015_2

Lasă un comentariu